Domeinnamen

Bij SMTweb kun je terrecht voor het laten registreren of verlengen van jouw domeinnamen. Als service kijken wij na of jouw nieuwe domeinnaam beschikbaar is.
Een goede domeinnaam is van cruciaal belang voor jouw online succes. Het fungeert als de digitale identiteit van je website en heeft invloed op hoe mensen jouw merk en inhoud waarnemen.

Een domeinnaam voor jouw onderneming

Bij SMTweb kun je terrecht voor het laten registreren of verlengen van jouw domeinnamen. Als service kijken wij na of je nieuwe domeinnaam beschikbaar is.

Een sterke online aanwezigheid begint met de juiste domeinnaam, en bij SMTweb hebben we de expertise en middelen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ongeacht of je een lokaal bedrijf of een wereldwijde speler bent, wij hebben de perfecte domeinnaam voor jou.

Een domeinnaam is ook van belang voor SEO. Zoekmachines gebruiken domeinnamen als een van de factoren om de relevantie van een website te bepalen voor specifieke zoekopdrachten. Een domeinnaam die relevant is voor de inhoud van een website, kan helpen om de zichtbaarheid van een website in zoekresultaten te verhogen.
Tarieven

Domeinnamen

.nl
.be
.eu
.com
.net
.org
.online
15,- per jaar
15,- per jaar
20,- per jaar
25,- per jaar
25,- per jaar
25,- per jaar
45,- per jaar
Jacob Steenstra

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij bieden altijd de perfecte oplossing, binnen tijd en budget. Wij vertalen digitale wensen in praktische en werkbare websites. We bedenken, ontwerpen, bouwen en beheren.

Contact

Stap 1 van 2

Offerte op maat.

Waar kunnen we je mee helpen?

Algemene voorwaarden(Vereist)

Neem contact op.

Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.