Wat kost een website?

Benieuwd naar de kosten van een website? Bij SMTweb vind je alle antwoorden die je zoekt. Ontdek hier de factoren die de prijs van een website beïnvloeden en krijg inzicht in wat je kunt verwachten bij het bouwen van jouw online aanwezigheid.
Wat kost een website

Maatwerk
websites voor
het MKB

Maatwerk Websites voor MKB Groei. Jouw onderneming, onze expertise. Transformeer jouw online aanwezigheid met op maat gemaakte websites die de essentie van jouw bedrijf vastleggen en klanten aantrekken.

Investeren in online succes

Bij SMTweb geloven we in de kracht van maatwerk. Ons ervaren team van webontwikkelaars staat klaar om jouw visie te vertalen naar een functionele en aantrekkelijke website die jouw bedrijf online laat stralen. Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt of een bestaande wilt vernieuwen, wij passen onze diensten aan op jouw unieke eisen en doelen.

Bij het laten maken van een website is transparantie essentieel. Daarom werkt SMTweb met heldere prijsstructuren, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ons team staat klaar om de kosten van jouw maatwerk website in kaart te brengen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Geen verborgen kosten, alleen eerlijke en duidelijke afspraken.

Het is belangrijk op te merken dat deze tarieven vanaf-prijzen zijn, wat betekent dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke eisen en wensen van onze klanten. We streven ernaar om een duidelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten bij het laten maken van een website, en onze toegewijde team staat klaar om je te begeleiden door het proces, van concept tot lancering.

Basis

Website

Uniek ontwerp
Onderhoudsvriendelijk
Responsive webdesign
Snelle website
Meerdere pagina's
1199,- vanaf
compleet

Webshop

Uniek ontwerp
Onderhoudsvriendelijk
Responsive webdesign
Snelle website
Meerdere pagina's
Woocommerce intergratie
Voorraadbeheer
Mollie koppeling
Gemakkelijk in beheer
En meer ...
1750,- vanaf

Jouw website volledig op maat gemaakt

Onze websites bieden niet alleen een unieke en opvallende uitstraling, maar zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dankzij onze expertise op het gebied van SEO, zorgen wij ervoor dat jouw website vindbaar is voor je doelgroep en dat je hoger in zoekresultaten verschijnt. Onze website zijn snel en eenvoudig te gebruiken, waardoor jouw bezoekers een prettige ervaring hebben en snel vinden wat ze zoeken.

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze op maat gemaakte websites bieden je de flexibiliteit en functionaliteiten die je nodig hebt om je online aanwezigheid te versterken en jouw zakelijke doelen te bereiken. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Website laten maken ridderkerk

Onze aanpak

Ontdek de aanpak die we samen met jou doorlopen bij SMTWeb voor het website laten maken Ridderkerk
01.

Gesprek

Het begint allemaal bij een vrijblijvend gesprek. Hier kijken we samen naar de mogelijkheden en stellen we een plan op.
02.

Ontwerp

Vervolgens ontwerpen wij een impressie in Figma. Ons team kan gezamenlijk designs maken én je kunt op afstand real time meekijken naar de vorderingen.
03.

Presentatie

Wanneer jij akkoord gaat met het ontwerp, kunnen wij aan de slag met het ontwikkelen van jouw website.
04.

Live

Zodra je helemaal tevreden bent, kan de website live gaan. Je krijgt dan je eigen login en kunt de functionaliteiten van jouw website gemakkelijk beheren.

Offerte op maat.

Waar kunnen we je mee helpen?

Algemene voorwaarden(Vereist)

Neem contact op.

Algemene voorwaarden(Vereist)